Вести

Главни одбор Српске напредне странке одржава се данас у Сремској Митровици

Мировић је на седници Главног одобра СНС, коју води у одсуству Александра Вучића који се, како је речено, не осећа најбоље, констатовао да је земља била оптерећена готово деценијским систематским разарањем а да се СНС храбро и успешно суочила с тим проблемима вођена својим лидером и премијером.

"Јасно је да ту енергију и снагу коју испољава СНС најјасније и најбоље персонификује Александар Вучић", рекао је Мировић, додајући да се странка одговорно супротставила политичкој деструкцији, а посебно у два правца.

То су, навео је, борба против корупције и криминала и увођење реда и закона у земљу, а други сегмент је економски преображај.
Наводећи да је од 2014. било бројних изазова у тој борби, али да је она дала резултате, Мировић је констатовао да су они видљиви у стабилизовању буџета, јавних финансија, довођењу инвестиција...

(извор: Новости)

ИЗЈАВА НЕНАДА КАТАНИЋА, ЧЛАНА ГО СНС СА СЕДНИЦЕ ГО ОДРЖАНЕ У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ

- Свакако да је част и привилегија када се седница ГО СНС-а одржи у Срему, као што је то случај сада у Сремској Митровици. То је сигурно и једна врста захвалности функционерима локалне самоуправе у Сремској Митровици на свему што је до сад учињено. Сви смо сведоци да је у протеклом периоду значајан број инвеститора дошао баш у овај Град и то је једна врста признања свима онима који се тим послом у Сремској Митровици баве.

- У овом моменту један од битнијих послова који се завршавају унутар СНС-а јесу избори. Највећи део општинских и градских одбора је прошао кроз ту процедуру. Изабрана су руководства, а оне који то још нису обавили тај посао свакако очекује, док до краја године сви очекујемо да ће бити расписани покрајински и локални избори, како би наши грађани имали прилику да се изјасне и кажу како су задовољни досадашњим радом владајућих структура на тим нивоима. Ја сам убеђен да ће на тим изборима СНС однети апсолутну победу, као што је то учинила и на републичким, рекао је Ненад Катанић, члан ГО СНС и помоћник министра пољопривреде.