Вести

ГОВОР СЛАЂАНА МАНЧИЋА, ЧЛАНА ГО СНС И ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СНС РУМА

- Пре него што кажем било шта о др Александру Мартиновићу, желим да вам се захвалим на тој одлуци да он буде кандидат нашег Општинског одбора, јер том одлуком шаљемо јасну поруку свим нашим политичким противницима и свим људима који су можда желели нешто друго. А та порука говори о стабилности и јединству нашег одбора и наше странке. Знам да су многи у редовима наших неистомишљеника прижељкивали нешто друго. Хвала још једном и надам се да ће то као и до сада дати добре резултате.
- Шта ново да вам кажем о др Александру Мартиновићу као нашем кандидату? То је човек који је најзаслужнији за тренутну ситуацију, мислим на стање у Општинском одбору, а мислим и на вођење локалне самоуправе.

Он је та нит која нам је недостајала у периоду од 2008 - 2013 године. Нит која нас је спојила и ујединила у преузимању власти и одговорности за целу румску општину. Рођен је 1976.године, доктор је правних наука, све то већ знате. Подсетићу и да је запослен на Правном факултету у Новом Саду, као и да је породичан човек. Има огромно политичко искуство, председник је СО Рума и републички посланик, заменик шефа Посланичке групе СНС. Члан је Главног и Извршног одбора странке. Лично мислим да ми у Општинском одбору СНС-а Рума нисмо ни могли да имамо другачији предлог. У овом тренутку имамо најјачу политичку фигуру, не само у Срему, већ и шире гледано. Све то нам много значи, а ја то са функције председника општине коју обављам могу с правом да кажем, јер то видим у пролазу према Влади РС, министарствима, страначким функционерима и свима који су нам потребни за реализацију било којег пројекта, или решавање било којег проблема. Др Мартиновић је изнео читав низ резултата које имамо, а све је то део нашег заједничког рада. Једноставно, много нам је лакше с њим, јер има политичку тежину, уважавање страначких колега и самог председника наше странке Александра Вучића.

Много брже и лакше спроводимо неке идеје, а све ће то убрзо изаћи на видело, јер смо неколико јаких компанија привукли у тренутку када се цела Србија не може баш похвалити инвестицијама. Оваквим резултатима ћемо се одужити и нашим грађанима и нашим бирачима за сво указано поверење. Желим да честитам и вама и др Александру Мартиновићу, новом председнику Општинског одбора СНС Рума. Није све идеално, али тежимо да тако буде и да све грешке исправимо. Имамо правог човека који ће да нас поведе у још боље резултате како на изборима, тако и у вршењу власти, имамо ветар у леђа и само заједно можемо бити бољи. Искористићу прилику да кажем да је свих 20 Месних одбора са Општинским одбором у Руми једногласно усвојило предлог да кандидат буде др Александар Мартиновић.