Вести

МАРТИНОВИЋ: ВОJВОЂАНИ ЋЕ НА ПРОЛЕЋЕ ИЗАБРАТИ НОВУ ВЛАСТ

Српска напредна странка jе потпуно легитимно и демократски преузела власт у Белоj Цркви, уз подсршку већине одборника, изjавио jе данас посланик те странке Aлександар Mартиновић.

Mартиновић jе додао да ДС и њен лидер Боjан Паjтић "лажу" да то ниjе урађено по закону.

ДС jе, како jе рекао, физичким насиљем покушала да спречи одржавање седнице Скупштине општине Беле Цркве, а одборник ЛСВ Душан Aнукић бацио сузавац у згради Скупштине општине.

"Oни су ти коjи су покушали да у физичким нападима спрече одржавање седнице и коjи се служе политичким лажима, а Боjан Паjтић jе у добро опробаном маниру покушао да изокрене дешавања", рекао jе Mартиновић на конференциjи за новинаре у седишту стране у Београду.

Mартиновић jе упитао Боjана Паjтића да ли ће "данашње понашање ДС у Белоj цркви бити метод коjи ће користити како би сачували покраjинску власт".

"Воjвођани ће на пролеће изабрати нову власт, а СНС ће учинити све да Србиjа никад више нема на власти криминалце", поручио jе Mартиновић.

Упитан ко jе ангажовао обезбеђење, коjе jе покушало да спречи одборнике ДС и ЛСВ да уђу у зграду, Mартиновић jе рекао да jе нормално да у сваком органу власти постоjи служба обезбеђења коаj води рачуна о реду.

"Ниjе питање ко jе ангажовао обезбеђење, него ко jе организовао стотинак људи да покушаjу да уђу и насилно спрече одржавање седнице", рекао jе Mартиновић.

Изјаву можете погледати на следећем линку: https://youtu.be/zKdXwFigiCc