Вести

ПУТИНЦИ ДО ПОБЕДЕ

Коалиција АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ очекује убедљиву победу и у Путинцима. Али да би се та реална очекивања и остварила неопходно је да до 24. априла сваки члан, симпатизер и активиста да све од себе како би на биралишта изашао што већи број грађана, који ће својом подршком дати Александру Вучићу мандат да настави започете реформе и уведе Србију у друштво уређених и просперитетних држава.

Исту подршку очекујемо и за локалну листу како бисмо започете развојне и инвестиционе активности у општини Рума наставили и омогућили бољи живот за све њене грађане. То је главни закључак данашње трибине у Путинцима на којој су говорили председник општине Рума Слађан Манчић, председник општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић, председник Скупштине општине Рума и народни посланих др Александар Мартиновић и градоначелник Београда Синиша Мали.

Претходно су функционери општинског одбора СНС у Руми и општине Рума посетили домаћинство породице Младена Митровића у којем се три генерације Митровића бави пољопривредном производњом и које намерава да ту делатност унапреди и развија јер, како нам рече наш домаћин, верују у Србију и Александра Вучића.