Вести

САОПШТЕЊЕ

Последњих неколико дана сведоци смо лавине лажних оптужби и измишљених афера које се приписују Српској напредној странци и њеним фуинкционерима у општини Рума. Последњу у низу изнео је председник ОО СДС Рума Влатко Ратковић који се у изјави за Блиц придружује оркестрираним нападима на нашу странку оптужујући општинско руководство у Руми због куповине путничког возила Шкода. На страну то што је возило купљено апсолутно по закону и у складу са потребама општинских служби желимо да истакнемо да је, у најмању руку, неумесно да примедбе на набавку службеног возила износи неко ко је у време док је био народни посланик користио искључиво возило у власништву супруге Душана Боровице, војвођанског тајкуна против којег се воде многи судски поступци због учешћа у пословима којима је нанета вишемилионска штета, мерена у еврима, буџетима Војводине и многих локалних самоуправа, фонду за развој Војводине и другим изворима које је контролисала странка господина Ратковића.

Такође чуди буђење осећаја за потребе локалне заједнице у Руми особе која је, као народни посланик истовремено био и адвокатски слуга тог истог Боровице са џеповима пуним пара од похараних покрајинских фондова.
Господин Ратковић, као адвокатски потрчко Душана Боровице и десна рука Ненада Боровића, остаће у Руми упамћен и по томе што је директно учествовао у гашењу основног суда у Руми, тако да је његова брига за грађане општине Рума грађанима апсолутно и позната. И биће адекватно и ''награђена'' на изборима због којих се сва ова гомила лажних моралиста и лицемера без политичких идеја и морала одједном пробудила и због којих се и такмичи ко ће више слагати, јер им је то једино остало.

У Руми, 5. фебруар 2016.
Српска напредна странка
Општински одбор Рума