Вести

Саопштење ОО СНС Рума

Општински одбор Српске напредне странке Рума, као и безброј пута до сада, непоколебљиво стоји уз нашег председника Александра Вучића и подржава његову принципијелну државотворну политику.

У потпуности разумемо аргументе председника Вучића и сигурни смо да већина грађана Србије одобрава и цени напоре које он улаже да би очувао интегритет Србије и њене државне интересе. Александар Вучић у тој борби неће остати усамљен, има нашу искрену подршку као и огромну подршку грађана Србије. Спремност Александра Вучића да и на ванредним изборима још једном стави своју политику на оцену грађана Србије само је потврда да он свој политички легитимитет темељи на чврстим демократским темељима, патриотској вољи грађана Србије и државничкој свести да је заштита државних и националних интереса државничка обавеза која нема алтернативу.

Само око таквог лидера и око такве политике може да се гради национално јединство којим ћемо као народ моћи да одговоримо свим изазовима у овом бременитом тренутку. Ако политички субјекти у овој земљи нису спремни да изграде то јединство изградиће га грађани на изборима на којима ће показати коме верују и са ким желе да граде будућност Србије. Не сумњамо да је то политика Александра Вучића и ми ту политику безрезервно подржавамо.

ОО СНС РУМА